Tak Sanak

Untitled Document

Tak Sanak

Tak sanak…. Nimas…
Anggonku nyanak lirih
Nimaaaaaassss.. Nimaaaaaaasss..
Apata sliramu ora ngrasakake
Suwara kang lirih mau saya suwe saya krungu banter
Ngenteni sliramu kang katon adoh
Saya suwe saya adoh
Saya suwe saya adoh
Anggonku nyanak nganti kabotan
Gorokanku garing nunggu tekamu
Kapan anggonmu teka mrene
Tresnaku temen mring sliramu

Nurul Hilal Ayyidar
10 Mei 2010
Kudus

Tinggalkan komentar

Belum ada komentar.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Tinggalkan Balasan

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s