Sithik

Untitled Document

Sithik

Janma aneng dunya
Lampah kanthi alon anggone napaki ngaurip
Dlemik… Dlemik… Dlemik…. Lakonku
Saderma ikhlas kang tumuju
Anggonku ngudarasa, nyiarake, ngrembakakake
Ngelmu kang sak ayat katon ngumplik ing pucuking godhong
Katon garing, saitik nanging mugo kersa
alon-alon, saitik .. Saitik…
Saka titik dumadya ngelmu
Sanajan sitik muga manfangati

Kudus, 7 mei 2010
Nurul Hilal Ayyidar

Tinggalkan komentar

Belum ada komentar.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Tinggalkan Balasan

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s