Sugeng Rawuh

Selamat datang di hilal’s blog

Tujuane Wong Ngaurip

Lir kadya wong kang nyilem luru mutiara
Pancen angel, butuh pengorbanan
Nanging yen wis entuk
Wes bisa nyekel mutiara
Kesel, susah, ora bakal katon maneh

Padha uga manungsa kang usaha
Ngubengake tasbih ing wektu bengi
Ngrelakake ing seprotelon wengine
Mung kanggo ngeling-eling ing gusti kang murbeng dumadi
Kanggo ngarep-arep ing pangapuraneng hyang

Yen wis bisa ngunduh mutiara
Wis bisa ngrasakake manise seprotelone bengi
Menawa wektu kang ditentukake bakal teka
Manise wektu, gunane wektu, nora bisa dadi
Yen Bakale ngunduh sing kalakon mau

Sing apik ya bakal ngunduh ing kabecikan

Tinggalkan komentar

Belum ada komentar.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Tinggalkan Balasan

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s